Τάσος Κωστής: «Ίσως ο Μπουρδούμης και ο Φιλιππίδης τα είχαν βρει με έναν τρόπο»

Τάσος Κωστής

"Δεν ξέρω τι έγινε και πως έγινε με την γυναίκα του" υπογραμμίζει ο Τάσος Κωστής.

Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, την μεταξύ τους σχέση στα γυρίσματα καθώς και τις εξελίξεις στη δικαστική οδό του δεύτερου.

Ειδικότερα, ο Τάσος Κωστής τόνισε πως «αυτά ήταν προσωπικά τους, δεν ξέρω πως έγινε. Είχαν μιλήσει, ίσως τα είχαν βρει με έναν τρόπο συνεννόησης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τον παππά και ο… παππάς έπαιζε, δεν έπαιζε ο Μπουρδούμης. Στο κάτω κάτω μια δουλειά είναι. Δεν μπορείς να πεις «εγώ δεν δουλεύω» γιατί πρέπει να ζήσεις κιόλας. Δεν πάμε στη δουλειά για να χαριεντιστούμε. Πάμε και παίζουμε άλλους χαρακτήρες, την ώρα της δουλειάς είμαστε ένας άλλος κόσμος. Δεν βάζουμε το προσωπικό μας μπροστά γιατί, αν το βάλουμε, δεν μπορούμε να δουλέψουμε».

«Δεν ξέρω τι έγινε και πως έγινε με την γυναίκα του, τώρα αυτά είναι επιλογές του καθενός τι πρέπει και τι μπορεί νμα κάνει στη ζωή του. Ο κόσμος θα ενδιαφερθεί και θα του είναι χρήσιμο αν μάθει πως ο Μπουρδούμης είχε υπογράψει πριν από τον Φιλιππίδη στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο;».

«Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί στον Πέτρο Φιλιππίδη και δουλευόμαστε λιγάκι μεταξύ μας όλοι. Μια μικρή κοινωνία είμαστε, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας οπότε μην δουλευόμαστε και ας μιλάμε λιγότερο. Γιατί όσο μιλάμε τόσο εκτιθέμεθα. Καλά είναι να κρατάμε και ένα μικρό καλαθάκι και να μην μιλάμε πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάσος Κωστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν έπρεπε να ξαναδουλέψει που πήγε στη φυλακή; Σαφώς και ο Φιλιππίδης έχει καταστραφεί. Τελείωσε και δεν μιλάμε για αυτό».