Τάσος Κωστής για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ούτε και το όνομα του θέλω να λέω»

Τάσος Κωστής

Χειμαρρώδης για Λιγνάδη και Φιλιππίδη ο Τάσος Κωστής.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στην Μένια Κούκου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έφυγε από τον Πλάτανο, τον σταμάτησαν. Παίχτηκαν δηλαδή για λίγο αυτά που είχε γυρίσει, γιατί αλλιώς έπρεπε να σταματήσει η σειρά αλλά δεν έγινε και τίποτα που ήταν μερικά επεισόδια. Είχε μια συμπεριφορά αλλά δεν περιμέναμε όλο αυτό γιατί δεν είμαστε πίσω από τις κλεισμένες πόρτες όλοι. Ότι γινόταν μπροστά μας. Μπροστά μας λοιπόν τέτοια πράγματα δεν είχαν συμβεί γιατί αυτά δεν συμβαίνουν μπροστά στην πλατεία».

«Άποψη μου είναι να λέγονται τα πράγματα την στιγμή που συμβαίνει κάτι, μην το αφήνουμε να σέρνεται».

«Για τον Λιγνάδη είναι πολύ χειρότερο το πράγμα, πολύ σκληρότερο. Εκεί δεν το σηκώνω καθόλου, ούτε και το όνομα του θέλω να λέω. Και οι άνδρες έχουν τις παρενοχλήσεις τους και πρέπει να το αντιμετωπίζουν εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο αλλά μη φοβάστε ότι θα χάσετε εκείνη τη στιγμή παρά μόνο να κερδίσετε αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχική» συμπλήρωσε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.