Τάσος Ιορδανίδης: «Τα είδα όλα, δεν ήμουν έτοιμος για αυτήν την απώλεια»

Τάσος Ιορδανίδης

"Ένας λόγος που μου αρέσει να είμαι καλός μπαμπάς, είναι γιατί πήρα τόση πολλή αγάπη από την οικογένειά μου και δη από τον μπαμπά μου" δήλωσε η ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και για τα κιλά που έχασε.

«Έχασα τον μπαμπά μου ξαφνικά 20 ημέρες μετά από τη γέννηση του γιου μου. Τα είδα όλα. Ήταν περίεργο το συναίσθημα. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτήν την απώλεια και μου λείπει πάρα πολύ ο μπαμπάς. Ένας λόγος που μου αρέσει να είμαι καλός μπαμπάς, είναι γιατί πήρα τόση πολλή αγάπη από την οικογένειά μου και δη από τον μπαμπά μου. Και από τη μητέρα μου φυσικά, απλά λέω εγώ που είμαι μπαμπάς» εξομολογήθηκε από καρδιάς ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Έχασα 30 κιλά και τώρα πήρα 10. Θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα γλυκά και αλμυρά. Τρώω και συναισθηματικά και χωρίς συναίσθημα. Μου αρέσει το φαγητό. Πριν τον δεύτερο εγκλεισμό έφτασα ξαφνικά 125 κιλά και το πήρα απόφαση να προσέξω. Γυμνάστηκα και μου έκανε πολύ καλό και ψυχικά» πρόσθεσε ο Τάσος Ιορδανίδης.