Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα για τους Μπαμπά-δες – «Τρέμουν τα πόδια μου από το άγχος»

Τάσος Ιορδανίδης

Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού στο ξεκίνημα της νέας του εκπομπής στην ΕΡΤ.

Πρεμιέρα έκανε στην ΕΡΤ1 η νέα εκπομπή με τίτλο «Μπαμπά-δες», την οποία παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, πριν υποδεχθεί τον πρώτο του καλεσμένο, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της Δημόσιας Τηλεόρασης και μοιράστηκε μαζί τους τις σκέψεις αλλά και το… άγχος του.

«Γεια σας, παιδιά. Έπρεπε να έχω βγάλει τα γυαλιά μου από πριν ε; Τι να κάνουμε, θα γίνουν λάθη πολλά, όπως καταλαβαίνετε. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω τέτοιο άγχος», ανέφερε στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Να βρίσκομαι μπροστά από μία-δύο κάμερες και να πρέπει να σας απευθυνθώ. Γιατί ξέρεις, σαν ηθοποιός που είμαι, έχω συνηθίσει να κρύβομαι πίσω από ρόλους», τόνισε ο ηθοποιός στη συνέχεια.

«Εδώ μου λένε τα παιδιά: δεν πρέπει να βάζεις τα χέρια στις τσέπες, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, μην κάνεις πολλές κινήσεις, μην κάνεις υπερβολές. Μία απάντηση τους έδωσα, ότι θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς.

Από καρδιάς, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι τα παιδιά μας. Όπως είναι η οντότητά μας και η ιδιότητά μας ως γονείς», επισημαίνει ο Τάσος Ιορδανίδης για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ1.

«Σας προσκαλώ σε ένα ταξίδι, σε ένα ταξίδι ενδεχομένως στη Χώρα του Ποτέ, του Πίτερ Παν, του Κάπτεν Χουκ. Και μαζί να προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα, σε κάποια άγχη, σε κάποια ερωτηματικά, σε κάποιες απορίες και στο τέλος να πούμε: αχ ηρεμήστε, όλα καλά θα πάνε», κατέληξε ο Τάσος Ιορδανίδης στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μπαμπά-δες».