Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα για τους «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1

Τάσος Ιορδανίδης

Στον αέρα το trailer της νέας εκπομπής.

Μετά την επιτυχία της εκπομπής «Μαμά-δες», που συνεχίζεται για 4η σεζόν, η ΕΡΤ βάζει το πρόγραμμα της και το «Μπαμπά-δες». Ένα πολυθεματικό μαγκαζίνο για μπαμπάδες και όχι μόνο, με καλεσμένους γονείς και όλα τα θέματα που τους αφορούν και τους προβληματίζουν.

Την παρουσίαση της εκπομπής αναλαμβάνει ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης. Με την σύζυγο του Θάλεια Ματίκα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και είναι γονείς του Δάνου και της Νάγιας.

Η εκπομπή έχει ως στόχο να αναδείξει τον ρόλο του μπαμπά στην ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών και παράλληλα να εστιάσει στο πως ο σύγχρονος άντρας βιώνει την καθημερινότητα του μετά τον ερχομό των παιδιών, με όλες τις αλλαγές που συνεπάγονται στη ζωή του, τον εργασιακό του χώρο αλλά και στη σχέση του με την σύζυγο-σύντροφο του.

Καλεσμένοι στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής θα είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ιωάννα Παππά.

Ποδαρικό κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παίζει μια παρτίδα σκάκι με τον Τάσο Ιορδανίδη και μιλάει για την κόρη του και τον νέο ρόλο της ζωής του, αυτόν του παππού.
Ενώ η Ιωάννα Παππά σε μια χαλαρή συζήτηση αναφέρεται στα σχόλια που άκουσε, όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, λόγω ηλικίας αλλά και στο πόσο διαφορετική είναι η ζωή της πλέον.

Μπαμπά-δες, πρεμιέρα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στην ΕΡΤ1.