Τάσος Ιορδανίδης: «Mου συμπεριφερόταν άσχημα στις πρόβες και «έσπασα» κάποια στιγμή»

Τάσος Ιορδανίδης

"Πήγαινα και του έλεγα... γιατί μου συμπεριφέρεσαι άσχημα; γιατί μου το κάνεις αυτό;" αποκαλύπτει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, την Κυριακή, με αφορμή το νέο θεατρικό έργο που έγραψε για την Αφροδίτη Λιάντου και τον Διονύση Παπανδρέου. Μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αποκάλυψε την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε στο δικό του ξεκίνημα από σπουδαίο άνθρωπο του θεάτρου και όσα… δεν θέλει ο ίδιος να κάνει σήμερα στη νέα γενιά ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης δήλωσε πως «όταν ξεκίνησα στον χώρο είχα συνεργαστεί με έναν πολύ σπουδαίο, καλλιτεχνικά και επαγγελματικά, άνθρωπο ο οποίος μου είχε πει κάποια στιγμή μου συμπεριφερόταν άσχημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των προβών. Ήταν στο ρόλο του σκηνοθέτη και τον θαύμαζα πάρα πολύ, δεν θέλω να πω το όνομα του γιατί δίνεις και αξία με αυτό τον τρόπο.

«Τότε, λοιπόν, του έλεγα «γιατί μου συμπεριφέρεσαι άσχημα;». Πήγαινα και του έλεγα «γιατί μου το κάνεις αυτό;» και κάποια στιγμή έσπασα. «Γιατί έτσι πρέπει να είμαστε οι παλαιότεροι, έχουμε την υποχρέωση να σας ρουφάμε το αίμα και να σας τελειώνουμε για να σας ενδυναμώνουμε» μου είπε τότε».

«Τότε κάθισα και το σκέφτηκα, έλεγα μήπως έχει δίκιο και μπαλάτζαρα πολύ. Μετά όμως, όταν άρχισα να βρίσκω το κέντρο μου και τον πυρήνα μου πραγματικά, κάθισα και σκέφτηκα «τι μαλ… είναι αυτές». Κι όταν έχω φτάσει αυτή τη στιγμή εγώ σε μια ηλικία να μπορώ να δώσω έστω κάτι με τις πενιχρές μου δυνάμεις σε πιο νέους, λέω «όχι ρε»! Θα κάτσω να γράψω για να βγουν αυτά τα δυο νέα τα παιδιά, τα οποία συστήθηκαν μέσα από τη «Γη της ελιάς» , να πάρουν ένα βήμα και να εκφράσουν έναν λόγο θεατρικό» πρόσθεσε, με σαφήνεια, οπ Τάσος Ιορδανίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή εικόνας: NDP Photo