Τάσος Ιορδανίδης: Η σχέση ζωής με τη Θάλεια Ματίκα και οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς

Τάσος Ιορδανίδης

«Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις», λέει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, τα μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την σχέση ζωής με τη Θάλεια Ματίκα.

«Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς, ήταν αυτή που έπρεπε να πλακωθώ με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικα. Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για τις συνεργασίες του με το καστ της σειράς, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Αγαπώ πολύ τον Νίκο Γαλανό. Δύσκολα συναντάς τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Είναι ευγενικός, δοτικός, έχει χιούμορ. Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας άνθρωπος, που έχει ζήσει τόσα πολλά και θέλει να ζήσει και να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Ήταν δύσκολο να προσεγγίσεις τους σταρ τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Τώρα με τα social media έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή».

Ο Τάσος Ιορδανίδης τόνισε στη συνέχεια για την παράσταση που παίζει μαζί με τη Θάλεια Ματίκα: «Η παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” θέλει να αναδείξει το ποσό σημαντικό είναι στις μέρες μας, να έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. Στην παράσταση, έβαλα στοιχεία και από τη δική μας σχέση με την Θάλεια, αλλά και από φιλικά και συγγενικά ζευγάρια».

Για την σχέση ζωής με την Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του. Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός. Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις».