Τάσος Ιορδανίδης: Η απάντηση στο σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την εκπομπή στην ΕΡΤ

Ιορδανίδης Παπανώτας

"Η αλήθεια είναι ότι πιάστηκα εξαπίνης με την ερώτηση. Εγώ θα παλέψω, γιατί αυτό το εγχείρημα γίνεται ειλικρινά από καρδιάς και - γιατί όχι; - να το κερδίσω", τονίζει ο ηθοποιός.

Τη δική του απάντηση στο σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα αναφορικά με την παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ έδωσε ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου μέσα από το Happy Day.

«Δεν είναι εύλογο το ερώτημα του κυρίου Παπανώτα εδώ που τα λέμε; Έχει τόσα χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Θεωρώ πολύ δόκιμο να είναι κάποιος επιφυλακτικός. Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει κάθε φορά», δηλώνει ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εγώ θα παλέψω, γιατί αυτό το εγχείρημα γίνεται ειλικρινά από καρδιάς και – γιατί όχι; – να το κερδίσω», τονίζει αμέσως μετά ο ηθοποιός, παραδεχόμενος ότι πιάστηκε εξαπίνης με την ερώτηση που του έγινε από τη δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου για τους «Μπαμπά-δες».

«Πιστεύω ότι όλο αυτό προκύπτει στη σκέψη των ανθρώπων, γιατί έχω την ιδιότητα του ηθοποιού και δεν έχω εμφανιστεί πολύ στη Δημόσια Τηλεόραση. Και όποτε έχω εμφανιστεί – για να κάνουμε και λίγο χιούμορ – είμαι και λίγο μουγγοθόδωρος», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Ιορδανίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε σχετικά με το θέμα το πρωινό της Παρασκευής: «Έχει 7.000 υπαλλήλους και πόσες χιλιάδες δημοσιογράφους… δε μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να παίρνει συνεντεύξεις από τους «Μπαμπά-δες»; Οτι είναι καλό παιδί και καλός μπαμπάς δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και καλές συνεντεύξεις.

Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δύσκολο σπορ. Όταν στην τηλεόραση μπαίνουν άνθρωποι που έχουν την… πισινή, μία άλλη βασική δουλειά… που σου λέει «έλα μωρέ, σάμπως η δουλειά μου είναι;»… λάθος. Το λέω για να το ακούσουν κάποιοι που κάνουν τις επιλογές».

Ο Τάσος Ιορδανίδης κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1 σήμερα στις 17:00.