Τάσος Ιορδανίδης για Μπαμπά-δες: «Δεν σας κρύβω ότι είμαι ιδιαιτέρως αγχωμένος»

Τάσος Ιορδανίδης

"Ουσιαστικά το κάνω γιατί το αφιερώνω στα παιδιά μου" δηλώνει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Με αφορμή τους νέους «Μπαμπά-δες» μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του παρουσιαστή, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά, όσο και στους ενεργούς μπαμπάδες της σημερινής εποχής

Ειδικότερα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και δεν σας κρύβω ότι είμαι και ιδιαιτέρως αγχωμένος γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νιώθω τιμώμενος που είμαι ένας μπαμπάς που με επέλεξαν για να παρουσιάσω μια τέτοιου ύφους και είδους εκπομπή. Γιατί είναι μια εκπομπή η οποία γίνεται με πολύ καρδιά. Μια εκπομπή που απευθύνεται στους μπαμπάδες, τις μαμάδες, τους γονείς. Γονείς, μια λέξη ιερή από μόνη της».

«Ήμασταν καλεσμένοι με την σύζυγο μου, την Θάλεια Ματίκα στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Εκεί είδαμε τον πανταχού παρόντα Τάσο Παναγιώταρη, ο οποίος μου είπε: «Έχω αυτό σαν σκέψη. Θα σε ενδιέφερε;». Τώρα να πω ότι, όταν είχα έρθει καλεσμένος της Ζωής και της Τζένης αντίστοιχα στις Μαμά-δες, δεν το είχα σκεφτεί, θα πω ψέματα. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες που είναι ενεργοί μπαμπάδες τη σημερινή εποχή και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

«Θα δούμε πολύ ωραίους καλεσμένους, τους οποίους δεν θα σας αποκαλύψω. Θα σας τους αφήσω για έκπληξη. Έχω αρχίσει να παίρνω, αν μου επιτρέπεται, την πρώτη κρυάδα και πάντα αυτό που έχω στο κεφάλι μου, όσα γυρίσματα κι αν έχουμε κάνει, είναι ότι ναι μεν αυτή τη στιγμή έχω μία εργασιακή – συνεργασιακή σχέση με αυτό εδώ το συνολικό κόνσεπτ αλλά ουσιαστικά το κάνω και βρίσκομαι εδώ γιατί το αφιερώνω στα παιδιά μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης στην απογευματινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.