Τάσος Ιορδανίδης: «Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη»

Τάσος Ιορδανίδης

«Δεν ξέρω αν η ΕΡΤ έχει κάποια στρατηγική και βάζει ηθοποιούς στην παρουσίαση, όμως, δεν το βρίσκω αρνητικό», λέει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» που έχει αναλάβει στην ΕΡΤ1.

«Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη. Η εκπομπή “Μπαμπά-δες” είναι ένα πολύ γλυκό πρότζεκτ και το δέχτηκα για να έχουν τα παιδιά μου υλικό από μένα. Είχα πάει καλεσμένος στις “Μαμά-δες” και ο παραγωγός μού πρότεινε να παρουσιάσω τους “Μπαμπά-δες”.

Μόλις έκανα το δοκιμαστικό, μου απάντησαν θετικά την ίδια μέρα και δύο μέρες μετά ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Είχα ενδοιασμούς, λίγο φοβόμουνα στην αρχή την παρουσίαση. Η Θάλεια μού είπε ότι μου ταιριάζει η εκπομπή και πρέπει να δοκιμαστώ», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε επίσης: «Νομίζω ότι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής θα τα κατάφερνε εξίσου στην παρουσίαση. Δεν ξέρω αν έχω το χάρισμα της παρουσίασης, απλά προσπαθώ να πραγματοποιήσω κάτι με πολλή ψυχή. Πάντα έβαζαν ηθοποιούς στην παρουσίαση, πολλά χρόνια τώρα. Δεν ξέρω αν η ΕΡΤ έχει κάποια στρατηγική και βάζει ηθοποιούς στην παρουσίαση, όμως, δεν το βρίσκω αρνητικό».