Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω υποστεί βλέμματα φόβου από ανθρώπους λόγω της ψωρίασης»

Τάσος Ιορδανίδης

«Εξηγώ ότι δεν είναι κολλητικό και δεν κουράζομαι να το εξηγώ γιατί καλό είναι να μην έχουμε ταμπού για να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα», λέει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τις μεγάλες δυσκολίες της ζωής του, την σχέση του με την Θάλεια Ματίκα, το ελληνικό #metoo και την κατακραυγή του κόσμου.

«Με τη Θάλεια όταν συμβαίνει στον έναν κάτι καλό, ο άλλος χαίρεται ακόμη περισσότερο, η Θάλεια μάλιστα χαίρεται περισσότερο για μένα πάρα για εκείνη. Φέτος τον Οκτώβριο συμπληρώνουμε 14 χρόνια μαζί και δεν κινδυνεύσαμε ποτέ να διαλυθούμε, αλλά περάσαμε κρίσιμες περιόδους ακραίων εντάσεων», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνέχισε: «Σημείο καμπής για μένα ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μας, αλλά έχασα τον πατέρα μου. Όταν επιχειρηματικά αντιμετώπισα μεγάλες δυσκολίες στο θέατρο, θέλησα να μη μείνει κανείς απλήρωτος κι έφθειρα το σπίτι μου από πολλές πλευρές».

«Στην κοινή μας ζωή με τη Θάλεια έχουν υπάρξει φλερτ και έχω πλέον καταλάβει πως ό,τι και να κάνεις, αν ο άλλος θέλει να φύγει, θα φύγει. Αν ένας εμφανίσιμος άντρας φλερτάρει τη Θάλεια, θα αισθανθώ πολύ ωραία και θα καμαρώσω, η Θάλεια δε θα στείλει και μηνύματα σε φίλους μας», ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης απαντώντας στην ερώτηση πως δεν ζηλεύει.

«Αναφορικά με το διαχωρισμού ανθρώπου – θύτη, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει αρκεί να μη φθείρει το συνάνθρωπο του. Δεν είχα συναισθηματική εμπλοκή, γιατί με κάποια από τα ονόματα που ακουστήκαν, οι σχέσεις μου είχαν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. Μεγαλύτερη τιμωρία από την κατακραυγή του κόσμου δεν υπάρχει», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης για το ελληνικό metoo και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να βγει στο θέατρο και να κόψει εισιτήρια ποτέ. Ακόμη κι αν κάποιος του έπαιρνε σε θίασο ή αν έκαναν οι ίδιοι θίασο. Ο κόσμος δεν συγχώρεσε τον Κέβιν Σπέισι… διαθέτουμε εμείς Κέβιν Σπέισι στην Ελλάδα;».

«Η ψωρίαση δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, αλλά έχω υποστεί τα βλέμματα του φόβου από ανθρώπους. Εξηγώ ότι δεν είναι κολλητικό και δεν κουράζομαι να το εξηγώ γιατί καλό είναι να μην έχουμε ταμπού για να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα. Απέκτησα την ψωρίαση στα 21 μου σε περίοδο εντόνου ψυχολογικού στρες… Έχασα 30 κιλά! Είδα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, η Θάλεια μου είπε πως είχα ξεφύγει και από την άλλη είχα αποφασίσει πως θα κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση σε πολλές περιπτώσεις θέλει για τα προϊόντα της, ένα αμπαλάζ», είπε επίσης ο Τάσος Ιορδανίδης.