Τάσος Χαλκιάς: «Θα είμαι υποψήφιος για δήμαρχος στο Χαϊδάρι»

«Είναι η πρώτη φορά που το λέω, ξεκαθάρισε το πράγμα χθες αργά τη νύχτα. Έχω ένα φωτεινό παράδειγμα μπροστά μου, τον φίλο μου τον Αποστόλη Γκλέτσο».

Ανακοίνωσε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ότι θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Ο Τάσος Χαλκιάς, καλεσμένο στο Πρωινό, αποκάλυψε:

«Έχω δεχτεί πολλές φορές στο παρελθόν προτάσεις να κατέβω στην πολιτική, όμως τώρα χτυπάς μια χορδή που είναι πολύ επίκαιρη. Επειδή πρόσφατα έχω δεχτεί κρούση από φίλους και κάποιες ιδιαίτερες προσωπικότητες του Δήμου Χαϊδαρίου όπου κατοικώ, αποδέχθηκα πρόταση να ηγηθώ σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό για τον Δήμο Χαϊδαρίου».

Ο ηθοποιός σημείωσε: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω, ξεκαθάρισε το πράγμα χθες αργά τη νύχτα. Δεν μπορούσα να μην πω το «ναι» έχοντας ένα φωτεινό παράδειγμα μπροστά μου, τον φίλο μου τον Αποστόλη Γκλέτσο. Κατεβαίνω ανεξάρτητος και όσοι πιστοί των κομμάτων, να κατέβουν να βοηθήσουν αν θέλουν. Είμαι 61 χρόνια δημότης Χαϊδαρίου και δεν μετακινήθηκα από εκεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

//www.youtube.com/embed/R8mP7mORvQs

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Χαλκιάς: «Πάρα πολύς κόσμος πέρασε από αυτή τη λαίλαπα»

Δάκρυσε ο Τάσος Χαλκιάς στον «αέρα» της εκπομπής