Τάσος Χαλκιάς: «Συγχωρέστε μου τον εγωισμό, δεν πήρα κυριολεκτικά αυτό που μου άξιζε στη δουλειά»

Τάσος Χαλκιάς

"Μια φιλία ή μια γνωριμία δεν την σκέφτηκα ποτέ επαγγελματικά για να την εκμεταλλευτώ. Ε, αυτό δεν ήταν καλό" εξηγεί ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, στο πλατό της εκπομπής I love Σου Κου, το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη επιτυχημένη διαδρομή στον καλλιτεχνικό χώρο εξηγώντας γιατί νιώθει πως δεν ωφελήθηκε σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συγχωρέστε μου τον εγωισμό, αυτό που μου άξιζε όμως δεν το πήρα κυριολεκτικά. Νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω περισσότερα πράγματα με βάση κυρίως τη δουλειά μου. Δηλαδή το πόσο εργατικός ήμουν σε αυτή τη δουλειά για αυτό ταλέντο που λένε ότι έχεις και τα λοιπά. Ξέρει και ο Δημήτρης (σ.σ. Μακαλιάς) πολύ καλά πως ένα ταλέντο από μόνο του, άμα το αφήσεις, θα τεμπελιάσει. Δεν είναι αρκετό».

«Δεν ήμουν πολύ καλός στο επικοινωνιακό μέρος. Ας πούμε, δεν είχα την ευστροφία να κινηθώ στον χώρο. Δημόσιες σχέσεις είχα, καλοδεχούμενος ήμουν και στις παρέες αλλά δεν είχα την διαχείριση του επαγγέλματος σε βαθμό να ωφελούμαι. Δηλαδή μια φιλία ή μια γνωριμία δεν την σκέφτηκα ποτέ επαγγελματικά για να την εκμεταλλευτώ. Ε, αυτό δεν ήταν καλό».

«Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα για όχι που είπα σε επαγγελματικές προτάσεις. Θα μπορούσα όμως να έχω έναν άλλον χειρισμό, χωρίς να μειοδοτώ εγώ ως χαρακτήρας απέναντι σε αυτόν και να έχω καταφέρει κάποια πράγματα. Χωρίς να αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου. Όμως δεν το έκανα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Αν το είχα κάνει αυτό, θα είχα ωφεληθεί πολύ περισσότερο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Χαλκιάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.