Τάσος Χαλκιάς: «Στις μοναχικές μου στιγμές μπορεί να νομίζει κανείς ότι την έχω κοπανήσει από το Δαφνί»

Τάσος Χαλκιάς

"Λέω στον εαυτό μου "τι έκανες βρε ηλίθιε, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό" αλλά το λέω δυνατά" ομολογεί ο Τάσος Χαλκιάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και συνάντησε την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε στην ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και το τίμημα αυτής πολλές φορές.

Ειδικότερα, ο Τάσος Χαλκιάς εξομολογήθηκε πως «νομίζω ότι είναι εμφανές πως έχω πληρώσει την ειλικρίνεια μου. Όταν είσαι τόσο ειλικρινής και αν είσαι με τον εαυτό σου ειλικρινής, δεν μπορείς να μην είσαι με τους άλλους γιατί έχεις μια αντιπαλότητα αντίνομη η οποία θα σε κάνει λίγο σχιζοφρενή κάπου . Κάπου θα προδοθείς, ότι κάτι λες ψέματα ή ότι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς το λες».

«Ας πούμε πως εγώ μπροστά σε κάποιους παραγωγούς είπα ότι «πολύ καλή ήταν η δουλειά σου. Δεν έκανες και ένα καλύτερο καστ, ας πούμε, για να τα πας καλύτερα;» ή «δεν έκανες ένα σκηνικό της προκοπής; Φαινόταν η ραφή εκεί, δεν υπήρχε τέτοιο καλοριφέρ εκείνη την εποχή» και τα λοιπά. Την επόμενη φορά, βέβαια τα πρόσεξαν! Θα μπορούσε όμως και να μην γίνουν αυτά, να μην είσαι αρεστός και δεν μπορείς να είσαι και αρεστός σε όλους. Αλίμονο. Ο Όσκαρ Ουάιλντ λέει πως άμα αρέσεις παντού υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

«Η ειλικρίνεια έχει όμως και αυτομαστίγωμα. Δεν γίνεται να μην έχει γιατί εμένα, αν με παρατηρήσει κάποιος στις μοναχικές μου στιγμές, μπορεί να νομίζει ότι την έχω κοπανήσει από το Δαφνί! Μιλάω μόνος μου, λέω στον εαυτό μου «τι έκανες βρε ηλίθιε, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό» αλλά το λέω δυνατά. Στον εαυτό μου, βέβαια, δεν ξέρω αν με παρακολουθεί κανείς εκείνη την ώρα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τάσος Χαλκιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.