Τάσος Χαλκιάς: «Παράσιτα υπάρχουν παντού, η σαπίλα δεν υπήρχε μόνο στον δικό μας τομέα»

Τάσος Χαλκιάς

«Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο και τα πηγαίνει πολύ καλά», λέει ο Τάσος Χαλκιάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo.

«Η μάνα της μητέρας μου ήταν γόνος Τούρκου υπαξιωματικού, του Γιάγκου Καλίνογλου, ο οποίος χώρισε τη γιαγιά μου ενώ δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος. Δεν γνώρισα ποτέ τον παππού μου. Τον έψαξα κάποια στιγμή με τη βοήθεια του Μάνου Κατράκη, αλλά δεν τον βρήκα», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Ο ρόλος του Σάκη του υδραυλικού ήταν μια καλλιτεχνική επιτυχία που ωφέλησε ορισμένους και εμπορικά. Είχα προτάσεις τότε για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, να είμαι πανελίστας».

Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Παράσιτα υπάρχουν παντού. Η σαπίλα δεν υπήρχε μόνο στον δικό μας τομέα. Πέντε ζιζάνια του χώρου είχαν μια σχετική απομόνωση από πολλούς, τώρα όμως έχουν και την κοινωνική κατακραυγή.

Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο και τα πηγαίνει πολύ καλά. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για να έχω ξανά επικοινωνία μαζί του θα πρέπει να έχω ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το τι έγινε ακριβώς».