Τάσος Χαλκιάς: «O Πέτρος Φιλιπππίδης ζήτησε δικαιωματικά και θαρραλέα να παίζονται επαναλήψεις του»

Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς

"Φια μένα είναι θεμιτότατο" δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς.

Με αφορμή την παράσταση Βότκα Μολότοφ, όπου και πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι, ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος μας ηθοποιός τοποθετήθηκε για την επιστροφή των επαναλήψεων για σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε πως «ο Πέτρος το ζήτησε (σ.σ. να επιστρέψουν οι σειράς στην τηλεόραση) και από μια πλευρά δικαιωματικά. Διότι οποιαδήποτε τιμωρία κι αν θες να βάλεις σε κάποιον, εάν βγήκε φταίχτης κάπου και μάλιστα μέσα από διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έλαβε ο Πέτρος και καμία τιμωρία ώστε να του στερηθούν τα πολιτιστικά του δικαιώματα».

«Πως θα πρέπει δηλαδή να μην ανταμείβεται, πια, από τις επαναλήψεις του ή ότι είναι το χειρότερο κομμάτι της κοινωνίας που θα πρέπει να μην τον βλέπουμε μπροστά μας. Τη στιγμή λοιπόν που θαρραλέα το ζήτησε και έγινε και αποδεκτό από ένα κανάλι του κύρους του MEGA, για μένα είναι θεμιτότατο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Όσον αφορά, επίσης, την τηλεοπτική επιστροφή του ίδιου στο προσεχές μέλλον, ο ηθοποιός τόνισε τα εξής. «Τα πράγματα έχουν αλλάξει στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι κάποιοι άνθρωποι νέοι που εγώ δεν τους ξέρω. Υπάρχουν και κάποιοι παλιοί, που με ξέρουν και τους ξέρω, αλλά ίσως έχουμε… ξεραθεί πάρα πολύ μεταξύ μας και μπορεί οι άνθρωποι να μην θέλουν πια την οποιαδήποτε συνεργασία μαζί μου. Είναι θεμιτό, είναι μια χαρά και δεν έχω κανένα θέμα. Απλά η τηλεόραση δεν έρχεται κοντά μου όπως ερχόταν κάποτε και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πρώτα πρέπει να έρθεις εσύ κοντά μου για να έρθω και εγώ κοντά σου».