Τάσος Χαλκιάς: «Η Νόνη Δούνια και η Ρέα Τουτουντζή είναι από τα καλά παραδείγματα»

Τάσος Χαλκιάς

«Ο Γιώργος είναι ένας σημαντικός καλλιτέχνης και καλώς επέστρεψε στο θέατρο», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.  

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο ηθοποιός μίλησε για τις τηλεοπτικές επιτυχίες του, τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τους ανθρώπους που μπαίνουν στην υποκριτική από άλλους χώρους.

«Ξεχωρίζω τη σειρά Μαντάμ Σουσού που είχα παίξει. Ο κόσμος ξεχώρισε το Λαβ Σόρρυ. Τις μεγάλες επιτυχίες τις διαχειρίστηκα χάλια. Τώρα οι ηθοποιοί παίρνουν καλύτερα λεφτά από ό,τι στο παρελθόν. Δεν ανήκω στους ηθοποιούς που έβγαλαν λεφτά. Είναι φυσιολογικό, πλέον, όσοι έχουν περισσοτέρους followers να έχουν και καλή δουλειά», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Ο καθένας μπορεί να παίξει ένα ρόλο στην τηλεόραση. Η Νόνη Δούνια και η Ρέα Τουτουντζή είναι από τα καλά παραδείγματα που έπαιξαν καλά και ας ήταν από άλλον χώρο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε με επιτυχία στην τηλεόραση. Είναι φυσιολογικό, αν το έχει κάποιος ηθοποιός, να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση.

Πολύ καλά έκανε ο Γιώργος Καραμίχος και παρουσίασε εκπομπή. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κονταροχτυπήθηκε πολλές φορές για να τον αποδεχτούν στην τηλεπαρουσίαση. Στον Γιάννη Μπέζο ήρθε εύκολη η παρουσίαση της εκπομπής γιατί ασχολείται με τη μουσική».

Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ο Γιώργος είναι ένας σημαντικός καλλιτέχνης και καλώς επέστρεψε στο θέατρο».