Τάσος Χαλκιάς για υπόθεση Κιμούλη: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο»

Τάσος Χαλκιάς

"Τη δεκαετία του '90 έφτασα να παίρνω 1,5 και 2 εκατομμύρια το επεισόδιο", αποκαλύπτει ο Τάσος Χαλκιάς.

Στο Love It και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος αποκάλυψε και τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει από την τηλεόραση. «Τη δεκαετία του ’90 έφτασα να παίρνω 1,5 και 2 εκατομμύρια το επεισόδιο», είπε.

Για τις Άγριες Μέλισσες, ο Τάσος Χαλκιάς λέει: «Έκανα ακόμα ένα guest στις Άγριες Μέλισσες που παίχτηκε προχθές, του οποίου η συνέχεια είναι 34 επεισόδια μετά. Δεν δικαιούμαι να πω τι θα γίνει 34 επεισόδια μετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο καλό στοιχείο στον χαρακτήρα του Μάνου Βόσκαρη. Μπορεί και να υπάρξει, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».

Για όσα έχει καταγγείλει η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρει τα εξής: «Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη.

Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος… Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό».