Τάσος Χαλκιάς για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν υπάρχει λόγος να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα»

Τάσος Χαλκιάς

"Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε";

Ο Τάσος Χαλκιάς κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης και οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άργησε να μπει στην κουβέντα τους και μία από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει. Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην το πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει σημασία», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Η δική μου κρίση γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου. Αφού δεν το κάνω ο ίδιος δεν θα πάρει το δικαίωμα και ο άλλος», σημείωσε ο Τάσος Χαλκιάς.