Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου»

Τάσος Χαλκιάς

«Δεν θα ξεπεραστεί εύκολα η κοινωνική κατακραυγή. Είμαι ανεπιφύλακτα με το κίνημα metoo», λέει ο Τάσος Χαλκιάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος της εποχής μου που να μην έχει αρπαχτεί από το κίνημα του ρομαντισμού. Δεν αρκεί να είσαι ρομαντικός επειδή πας λουλούδια στην αγαπημένη σου. Ο ρομαντισμός είναι κάτι πιο ουσιώδες. Κάποτε ο έρωτας φεύγει και μένει η επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Δεν πιστεύω στους γεροντοέρωτες. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που δεν επηρεάστηκαν από αυτό που λέγεται επιτυχία.

Επιτυχία στην τηλεόραση σημαίνει τηλεθέαση. Ο ρόλος του Σάκη αγαπήθηκε πολύ και αγαπιέται ακόμα. Ακόμα και τώρα πηγαίνω περιοδείες με το θέατρο και ο κόσμος με φωνάζει Σάκη. Λόγω του ρόλου με έκαναν επίτιμο πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας των υδραυλικών», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Με στεναχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κάτι αχώνευτο, κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου. Δεν μπορεί να υπάρχει καπνός χωρίς να υπάρχει το απολύτως τίποτα. Δεν θα ξεπεραστεί εύκολα η κοινωνική κατακραυγή. Είμαι ανεπιφύλακτα με το κίνημα metoo».