Τάνια Τρύπη: «Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους»

Τάνια Τρύπη

«Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μάς έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο», λέει η Τάνια Τρύπη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Τάνια Τρύπη. Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία, τη συνεργασία και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τον βιγκανισμό.

«Δίνω λίγες και επιλεκτικές συνεντεύξεις. Προτιμών να δίνω σε εκπομπές που παρακολουθώ όποτε μπορώ και εκτιμώ», είπε αρχικά η Τάνια Τρύπη.

Για την Αλίκη Βιουγιουκλάκη, η Τάνια Τρύπη είπε: «Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Άννυ. Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μάς έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο».

Η Τάνια Τρύπη είπε στη συνέχεια: «Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν. Στις προσωπικές μου σχέσεις είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Κλείνοντας, η Τάνια Τρύπη είπε για τον βιγκανισμό: «Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους».