Τάνια Τρύπη: «Έχω βρεθεί σε τραγική φάση, γονατίσαμε»

Τάνια Τρύπη

"Μπορεί να κάνεις δέκα πράγματα καλά και, με μία λάθος κίνηση, θα σου χρεώσουν τη λάθος κίνηση", επισημαίνει η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Την Τάνια Τρύπη υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στη Δημόσια Τηλεόραση το πρωινό της Πέμπτης 19/10 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ήμουν πολύ τυχερή στη δουλειά μου. Πλέον λειτουργεί λίγο διαφορετικά το σύστημα. Εμείς έχουμε περάσει από το Θέατρο και την πολύ καλή τηλεόραση. Ευτυχώς τώρα υπάρχει ξανά μυθοπλασία αλλά βλέπω στα νέα παιδιά ότι γίνεται διαλογή ανάλογα με το πόσους followers έχουν στα social media», είπε αρχικά η Τάνια Τρύπη.

«Έχω μάθει για παράσταση ότι πήραν ηθοποιό, επειδή είχε πολλούς followers. Δεν μπορώ όμως να πω», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

«Έχω βρεθεί σε τραγική φάση, ειδικά με τον κορονοϊό γονατίσαμε, όπως όλοι. Να έχεις να τρέχουν τρεις δουλειές και ξαφνικά να μην έχεις καμία… και όταν δεν έχεις από πίσω κάποια ασφάλεια, είναι δύσκολο. Και στην επιλογή της δουλειάς ήταν δύσκολο», εξομολογείται στη συνέχεια η Τάνια Τρύπη.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω προσπαθήσει πολύ να κρατήσω μία ποιότητα. Και μπορεί να κάνεις δέκα πράγματα καλά και με μία λάθος κίνηση θα σου χρεώσουν τη λάθος κίνηση. Εάν εσύ δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι σου, θα αναγκαστείς να κάνεις μία δουλειά που μπορεί να μην σε εκφράζει απόλυτα», επισημαίνει η Τάνια Τρύπη.