Τάνια Τρύπη: «Δεν περνούσα καλά τότε και, όταν τελείωσε η συνεργασία, εξαφανίστηκα»

Τάνια Τρύπη

"Δεν μπορείς να "βαράς" έναν άνθρωπο επειδή οι παππούδες και οι γονείς έχουν ασχοληθεί κι αυτοί με την υποκριτική" συμπλήρωσε, επίσης, η Τάνια Τρύπη

Τάνια Τρύπη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την πιο δύσκολη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα όσο και στις δυο της κόρες.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη παραδέχθηκε πως «έχω βρεθεί να μην περνάω καλά σε δουλειά, ναι. Σε μία αλλά δεν θα πω ποια είναι. Αναίμακτα πήγε και απλά, όταν τελείωσε η χρονική περίοδος που έπρεπε να είμαι εκεί πέρα, εξαφανίστηκα. Εκεί έπαιξε όμως ρόλο πως δεν άκουσα το ένστικτο μου, το οποίο μου έλεγε «μη». Όποτε δεν έχω ακούσει το ένστικτο μου, την έχω πατήσει πάρα πολύ».

«Η μία κόρη ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και η άλλη ερασιτεχνικά. Δεν είναι τυχαίο γιατί μεγάλωσαν μέσα στο θέατρο και θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν ασχολούνταν με αυτό».

«Το άγχος με τα ονόματα και τον τρόπο αντιμετώπισης στον χώρο είναι για λίγο. Περισσότερο άγχος είχαν αυτοί που ασχολούνταν με το «όνομα» από ότι εμείς και από ότι το ίδιο το παιδί. Τι φταίει κι αυτό που έχει αυτή την οικογένεια; Δεν μπορείς να «βαράς» έναν άνθρωπο επειδή οι παππούδες και οι γονείς έχουν ασχοληθεί κι αυτοί με την υποκριτική» συμπλήρωσε, επίσης, η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.