Τάνια Τρύπη: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα παιδί»

Τάνια Τρύπη

Όσα είπε η Τάνια Τρύπη στο Happy Day!

Την Τάνια Τρύπη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Τετάρτης με αφορμή την σειρά «Κρίσιμες στιγμές» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη για την ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόρη της που ακολουθεί τα επαγγελματικά της βήματα καθώς και σε μια δήλωση που προσφάτως είχε κάνει και συζητήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα όμως παιδί γιατί διανύουμε μια περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στο σε τι κόσμο θα φέρεις αυτά τα παιδιά».

«Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία. Τώρα, ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Έχουμε περάσει και τις φτώχειες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα».