Τάνια Μπρεάζου: «Είχα αρνητικά σχόλια στα social media λόγω των κιλών μου»

Τάνια Μπρεάζου

"Υπήρχε σχολιασμός, επειδή ήμουν από άλλη χώρα, αλλά η μαμά μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία" ανέφερε η Τάνια Μπρεάζου.

Η Τάνια Μπρεάζου μίλησε στην «Ελένη» για την εμπειρία της στο X-Factor, τις ετοιμασίες για τον γάμο της μητέρας της, τα σχόλια που δέχτηκε επειδή ήταν από τη Ρουμανία και τη περίοδο που είχε περισσότερα κιλά.

«Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου. Είχα βγει τέταρτη, άλλα σημασία δεν έχει ποιoς βγαίνει νικητής. Ήρθα στην Ελλάδα από τη ρουμάνια σε ηλικία 2 ετών. Δεν ήξερα τη γλώσσα και έλεγα στη μαμά μου δεν καταλαβαίνω τί λένε», δήλωσε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

«Υπήρχε σχολιασμός, επειδή ήμουν από άλλη χώρα, αλλά η μαμά μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία. Η μαμά μου είναι 45 ετών. Παντρεύεται και χαίρομαι που ξαναφτιάχνει τη ζωή της. Είναι ο άγγελος μου, τη λατρεύω», πρόσθεσε.

Για τον γάμο της μητέρας της, η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε πως, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν στην προεφηβεία. Ήταν δύσκολο, άλλα είναι καλύτερο να τους βλέπεις ευτυχισμένους χώρια. Στέλνουμε με τη μαμά μου διάφορες φωτογραφίες νυφικών. Το ζω μαζί της».

«Το τραγούδι υπήρχε πάντα μέσα μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός. Κυκλοφορεί το καινούριο μου τραγούδι «Lovestab», το οποίο έχει κάνει 230.000 views σε δυο εβδομάδες», επεσήμανε σχετικά με το επόμενο βήμα της στην μουσική.

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την περίοδο που, όπως είπε η ίδια, «είχε περισσότερα κιλά», και πώς αποφάσισε να τα χάσει.

«Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είχα αρνητικά σχόλια στα social media, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει», κατέληξε μιλώντας στην «Ελένη».