Τάνια Ιακωβίδου: «Δεν μου αρέσει καθόλου η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου»

Τάνια Ιακωβίδου

"Προσωπικά την Μαρία Μπακοδήμου δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Τάνια Ιακωβίδου στη νέα της συνέντευξη.

Η Τάνια Ιακωβίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος μίλησε για την απόφαση της Νόνης Δούνια να δοκιμαστεί στην Ευρωβουλή, την καλή πορεία της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεθέαση και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ειδικότερα, η Τάνια Ιακωβίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολη η Ευρωβουλή, δεν είναι εύκολη η Ευρωβουλή. Θέλει να έχεις καλή γνώση ευρωπαϊκού δικαίου, για παράδειγμα. Η Νόνη Δούνια, επειδή δεν έχει περάσει από τον σκόπελο του πολιτικού ρεπορτάζ, θα μπορέσει να καλύψει όλα αυτά τα κενά που ενδεχομένως θα βρει μπροστά της και θα δημιουργηθούν;».

«Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ικανή. Αυτό φαίνεται και στα νούμερα της τηλεθέασης. Πιστεύω ότι έχουν περάσει οι εποχές που ο κόσμος ήθελε να βλέπει ψυχαγωγία το πρωί του Σαββατοκύριακου. Πλέον είναι τόσα αυτά τα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας, και κοινωνικά τεράστια, οπότε ο κόσμος θέλει να βλέπει αυτό το μίγμα».

«Προσωπικά την Μαρία Μπακοδήμου δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ. Ελάχιστα. Δεν μου αρέσει σαν εκπομπή καθόλου και έχω την αίσθηση, αν δεν κάνω λάθος, ότι δεν κάνει και νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε, επίσης, η Τάνια Ιακωβίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.