Τάμτα για Μαζωνάκη: «Φοβάμαι πως η παραγωγή του X Factor θα αναγκαστεί να…»

Τάμτα

Κριτής του X Factor και με τη νέα σύνθεση της ομάδας, η Τάμτα αποκαλύπτει για τα καινούρια πρόσωπα της επιτροπής και παραδέχεται πως είναι στιγμές που της λείπουν τα παλιά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του X Factor η Τάμτα μιλά στην Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό People για τη νέα ομάδα των κριτών του μουσικού talent show αλλά και την παλιά.

Τι την έκανε να πει το ναι στο X Factor για δεύτερη φορά;

«Για μένα ουσιαστικά είναι η τέταρτη σεζόν στο X Factor, καθώς πριν το ελληνικό έχω κάνει δυο τηλεοπτικές σεζόν στην Γεωργία. Σίγουρα περνάω καλά στο παιχνίδι και το έχω αγαπήσει. Βέβαια στην αρχή είχα τις αγωνίες μου για το ρόλο του κριτή στο ελληνικό talent show. Γιατί είναι διαφορετικά για μένα να μιλώ στα γεωργιανά από ό,τι στα ελληνικά που δυστυχώς δεν τα χειρίζομαι με την ίδια άνεση. Όπως και να έχει, όμως για να συνεργαζόμαστε για δεύτερη χρονιά, φαντάζομαι ότι τελικά λειτούργησε καλά όλο αυτό» λέει ενώ παραδέχεται πως τώρα που ξεκίνησαν οι οντισιόν υπάρχουν στιγμές που της λείπουν τα παλιότερα μέλη της επιτροπής.

Η παλιά επιτροπή

«Παρόλο που τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά με τη νέα ομάδα, υπάρχουν φορές που μου έρχονται στο μυαλό τα προηγούμενα παιδιά και σκέφτομαι τι θα έλεγε ο Θεοφάνους σε έναν παίκτη ή πως θα χορεύαμε με τον Μαραντίνη σε μια ξεσηκωτική ερμηνεία. Είναι λογικό γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Στη φετινή επιτροπή είμαστε μια νέα σύνθεση, μια ομάδα πολύ διαφορετική, αλλά θα δείτε σύντομα πως έχουμε πολύ γέλιο».

Η οικειότητα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Με τον Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει μαζί τρεις φορές, γνωριζόμαστε καλά. Ανήκουμε και οι δυο στο δυναμικό της εταιρείας management Ερωδιός Live, βασικού συνεργάτη μας εδώ και πολλά χρόνια. Με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, πάλι, έχουμε συνεργαστεί παλιότερα δισκογραφικά. Με τον Μπάμπη Στόκα είχαμε απλά συναντηθεί και συστηθεί, τώρα ουσιαστικά μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Υπάρχει ωραία χημεία και τα παιδιά έχουν πολύ χιούμορ. Ειδικά ο Μαζωνάκης και οι ατάκες του – αν και φοβάμαι πως η παραγωγή θα αναγκαστεί να κόψει τις μισές στο μοντάζ γιατί δεν λέγονται εύκολα στον αέρα!

Ποιος θεωρεί ότι είναι ο πιο αυστηρός με τα παιδιά;

«Πίστευα ο Μπάμπης, αλλά διαπιστώνω πως έχει μεν ε΄να βλέμμα πιο σοβαρό, αλλά είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και όταν έρχεται η ώρα να πει τη γνώμη του στα παιδιά γίνεται πολύ γλυκός.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το X Factor!