Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο γιος μου με βοήθησε πολύ στη διαδρομή, μάθαινα μαζί του»

Ταμίλα Κουλίεβα

"Υπολογίζω και σέβομαι πάρα πολύ την άποψη του Στέφανου" εξομολογήθηκε η Ταμία Κουλίεβα. "Τον έχω ανάγκη"

Συνέντευξη με αφορμή την επερχόμενη «Σκοτεινή θάλασσα» παραχώρησε η Ταμίλα Κουλίεβα στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα παιδικά της χρόνια, τη σχέση με τον γιο της καθώς και τον ρόλο που θα ερμηνεύσει στο νέο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ταμίλα Κουλίεβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο. Αν με άφηναν σε μια γωνιά, εκεί θα με έβρισκαν μετά από δύο ώρες. Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός. Παραξενεύτηκαν. Ήρθα στην Ελλάδα 24 χρονών, ακολούθησα τη ροή των πραγμάτων, για τους γονείς μου ήταν δεδομένο ότι θα έφευγα», περιέγραψε η ίδια.

«Ο γιος μου ο Στέφανος με βοήθησε πολύ στη διαδρομή μας στην Ελλάδα. Μάθαινα μαζί του, τραγουδούσα μαζί του τα ελληνικά τραγούδια και είναι σαν να έχω μεγαλώσει μαζί του σε αυτό το κομμάτι της διαδρομής. Παραμένει πολύ αυστηρός κριτής μαζί μου, το χαίρομαι πολύ αυτό και το αναζητάω. Υπολογίζω και σέβομαι την άποψή του για τη δουλειά μου. Τον έχω ανάγκη» συμπλήρωσε τρυφερά η ηθοποιός για τη σχέση της με το γιο της.

«Στη Σκοτεινή θάλασσα υποδύομαι μια γυναίκα εκρηκτική που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της» πρόσθεσε η ηθοποιός μιλώντας στη δημοσιογράφο

«στις 23 Δεκεμβρίου βγαίνει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” και 3 Ιανουαρίου η “Σκοτεινή θάλασσα” στο MEGA. Θέλω και η συνέχει να είναι δημιουργική».