Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι που ούτε εγκρίνω ούτε συμμετέχω»

Ταμίλα Κουλίεβα

"Kατάλαβα ότι ήταν αμιγώς δικά μου συναισθήματα" εξομολογήθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Την Ταμίλα Κουλίεβα μαζί με τον πρώην σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Γρηγόρη Καραντινάκη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» τη νύχτα της Τρίτης στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για την καταγωγή της και τα συναισθήματα που την κυρίευσαν με τον πρόσφατο πόλεμο στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε πως «η δική μου καταγωγή είναι ρωσική ενώ ο πατέρας μου είναι από το Αζερμπαϊτζάν. Με το πόλεμο τώρα στην Ουκρανία έχω περάσει από πάρα πολλά συναισθήματα και στην αρχή ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω. Οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι ήταν αμιγώς δικά μου συναισθήματα».

«Δηλαδή απ’ έξω ουδέποτε κανείς μου δεν μου είπε τίποτα. Έπρεπε λοιπόν να το χειριστώ. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ γιατί βλέπω ότι και τα κλασικά έργα συνεχίζουν να ανεβαίνουν και δεν έχουμε γυρίσει την πλάτη προς τον ρώσικο πολιτισμό».

«Και το έργο που ανεβάζουμε τώρα στο θέατρο είναι ενός Ρώσου συγγραφέα. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν αισθάνομαι τόσο έντονα όλο αυτό. Έχει περάσει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ταμίλα Κουλίεβα στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.