Τάκης Ζαχαράτος: «Η Μελίνα Ασλανίδου κατάλαβε ότι δεν έχω κάποια εμπάθεια μαζί της»

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ

"Δεν σημαίνει ότι επειδή σατιρίζω την Μελίνα Ασλανίδου ή τον Χαρδαλιά, ότι στο σπίτι έχω κάποιο θέμα μαζί τους" ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love It» και στην Μάρτζυ Λαζάρου. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης μίλησε για τη νέα του παράσταση, τις προσωπικότητες που μιμείται αλλά και

Συγκεκριμένα ο ανάφερε ο Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω προσθέσει πάρα πολλές μεταμφιέσεις, είναι οι περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις που έχω κάνει ποτέ. Όταν σατιρίζεις κάποιον νομίζουν ότι έχεις εμπάθεια μαζί του και δεν ισχύει αυτό. Δεν σημαίνει ότι επειδή σατιρίζω την Μελίνα Ασλανίδου ή τον Χαρδαλιά ότι στο σπίτι έχω κάποιο θέμα μαζί τους. Είναι βάσει επικαιρότητας και σάτιρας.»

«Η Μελίνα Ασλανίδου χάρηκα που κατάλαβε ότι δεν είναι κάποια εμπάθεια κι ότι η η σάτιρα αυτό είναι. Με τον Νίκο Χαρδαλιά γελάσαμε πάρα πολύ, είναι πολύ καλός θεατής. Όταν σχολίασα την Δρεπανοφόρα Μύτη, η γυναίκα του έφυγε από την καρέκλα.»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σάτιρά του προς τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και για το γεγονός ότι η Δέσποινα Μοιραράκη τον είχε ενοχλήσει γιατί δεν την είχε βάλει σε παράστασή του.

Στο τέλος ο Τάκης Ζαχαράτος δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στην Ιωάννα Μαλέσκου σαν «Ελένη Μενεγάκη».