Τάκης Ζαχαράτος για Στέφανο Κασσελάκη: «Τον θαύμασα για την ειλικρίνειά του, μπουχτίσαμε από την υποκρισία»

Τάκης Ζαχαράτος

"Είμαστε πιο ειλικρινείς με αγνώστους παρά με τους ίδιους τους γονείς μας. Αυτό είναι ένα θέμα και βγαίνει στα παιδιά", σημειώνει ο γνωστός μίμος και showman.

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (15/1) ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο δημοφιλής showman συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

«Μου αρέσει που είναι Κριός, νομίζω ότι θα κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε για φαγητό, τους κάνω ανοιχτή πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν να δουν το show. Μου είναι απίστευτα συμπαθείς και οι δυο και ο Τάιλερ και ο Στέφανος», δήλωσε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς. Μπουχτίσαμε νομίζω από την υποκρισία. Στο βιβλίο μου «Πάστα Σεράνο» μιλούσα για την υποκρισία της ελληνικής οικογένειας. Το πόσα ψέματα λέμε, πρώτα στον εαυτό μας, ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι άγιοι, δε μιλάμε ποτέ για σεξ», σημειώνει ο γνωστός showman.

«Είμαστε πιο ειλικρινείς με αγνώστους παρά με τους ίδιους τους γονείς μας. Αυτό είναι ένα θέμα και βγαίνει στα παιδιά. Είναι τραγικό να είσαι ειλικρινής με αγνώστους και όχι με το περιβάλλον σου, αυτό δημιουργεί πολλά τραύματα», υπογραμμίζει ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Όταν λοιπόν είδα έναν άνθρωπο που είπε ότι αυτός είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός, αυτός είναι ο σύντροφός μου και εδώ είναι η μητέρα μου που το στηρίζει όλο αυτό, το βρήκα υγιές και αληθινό. Το θαύμασα και είπα μπράβο.

Εύχομαι να τα βγάλει πέρα και να έχει την υπομονή και την ευθυκρισία να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα», σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.