Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν ήμουν δουλεμένος στην κακία και είχα εκνευριστεί πάρα πολύ»

Τάκης Ζαχαράτος

"Με τα χρόνια πρέπει να διαλέξεις αν θα είσαι θύμα ή αν θα προχωράς μπροστά και θα τα ακούς" τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος.

Με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Δημήτρη Πανόπουλο το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος σόουμαν αναφέρθηκε στα όρια της σάτιρας, τα κακεντρεχή σχόλια και τον τίτλο σε φωτογραφία που τον εξόργισε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η σάτιρα φυσικά και έχει όρια και νομίζω ότι τα όρια τα βάζει ο καλλιτέχνης ο οποίος κάνει σάτιρα. Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι που το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει τα μάτια σου ή να σε μαχαιρώσουν ή να μαχαιρώσεις κάποιος άλλον. Όταν φύγεις δηλαδή από αυτό και πάθεις εξουσιομανία μπορεί να έχεις πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα και να αυτοκτονήσεις καλλιτεχνικά».

«Ένα πράγμα με έχει ενοχλήσει και θα το λέω πάντα. Είχα την τεράστια τιμή να συναντήσω τον Μαρσέλ Μαρσώ, αυτό τον μύθο και από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως όλων των εποχών, όταν είχε έρθει στο Ηρώδειο να κάνει μια παράσταση. Πήγα στο καμαρίνι, βγάζουμε μια φωτογραφία και γράφουν από κάτω «Ο Μαρσέλ Μαρσώ με τον Τάκη Ζαχαράτο, που ελπίζουμε να μην τόλμησε να συστηθεί σαν συνάδελφος». Για τον δικό μου χαρακτήρα μου φάνηκε τόσο μακρινό, τότε δεν ήμουν και δουλεμένος στην κακία, οπότε είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με αυτό. Από κει και πέρα με τα χρόνια πρέπει να διαλέξεις αν θα είσαι θύμα ή αν θα προχωράς μπροστά και θα τα ακούς».

«Στα κακεντρεχή σχόλια στα social media δεν απαντάω γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει. Αν κάτι είναι πάρα πολύ προσβλητικό θα το σβήσω και θα κάνω block » συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.