Τάκης Ζαχαράτος: «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα σκεφτόμουν να γίνω πατέρας»

Τάκης Ζαχαράτος

"Για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο" παραδέχθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ¨Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή, την σκέψη να γίνει πατέρας καθώς και τις συζητήσεις που κάνει με τον ΑΝΤ1 για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε με χιούμορ πως «ερωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του».

«Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει σε κάτι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης στην κάμερα του OPEN από το Ζάππειο όπου και παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο Πάστα Σεράνο. » Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα το σκεφτόμουν, γιατί και ο ιδανικός πρέπει να τεσταριστεί».

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τη ζωή είναι η μητέρα μου. Από την άλλη δεν μου λείπει γιατί είναι πάντα παρούσα και θα ήθελα απλά να είναι εδώ και να χαίρετα. Μερικές φορές νιώθω σαν να παίρνεις άριστα και να μην έχω που να το δείξω. Δεν θα συγκινηθώ αλλά ξέρω ότι, από εκεί που είναι, χαίρεται».

Παράλληλα, ο Τάκης Ζαχαράτος πρόδωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δίχως ακόμα να έχουν δώσει οριστικά τα χέρια με τον ΑΝΤ1.