Τάκης Βλαστός: «Έσπασε» μιλώντας για τον θείο του, Διονύση Παπαγιαννόπουλο

Τάκης Βλαστός

"Όταν τα ξαναφέρνω στη μνήμη, δεν αντέχω" παραδέχθηκε ο Τάκης Βλαστός.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Τάκης Βλαστός συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αγαπημένο του θείο και αείμνηστο καλλιτέχνη του ελληνικού κινηματογράφου, Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Ειδικότερα, ο Τάκης Βλαστός εξομολογήθηκε πως «ο Νίνιος καλοπληρώθηκε ειδικά μετά το Λούνα Παρκ. Στην ΕΡΤ πληρωνόταν κανονικά αλλά τα πολλά λεφτά τα έβγαλε με την τουρνέ που έκανε μετά την προβολή. Ο μισθός του στις ταινίες ήταν κοντά στου Κώστα Βουτσά και λίγο πιο κάτω. Μάλιστα, για την εποχή, άφησε μεγάλη περιουσία πίσω του».

«Περισσότερο άφησε χρήματα σε ακίνητα. Οικονόμος βέβαια δεν ήταν γιατί θα είχε πάρα πολλά μαζεμένα εάν δεν έκανε φιλανθρωπίες. Είχε δέκα οικογένεις στην Αθήνα στις οποίες κάθε πρώτη του μηνός έδινε ένα επίδομα. Φτωχές οικογένειες» πρόσθεσε ο Τάκης Βλαστός στο The 2night Show του ΑΝΤ1 δίχως να κρύψει την συγκίνηση του. «Σκέφτομαι τώρα αυτά που λέω.. Όταν τα ξαναφέρνω στη μνήμη, δεν αντέχω. Συγνώμη ζητώ» .

«Αυτές τις οικογένειες εγώ δεν τις ξαναείδα ποτέ. Ο μόνος από τους συναδέλφους του που ζήτησε να πάει στον τάφο του ήταν ο Θανάσης Βέγγος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο ηθοποιός.