Τάκης Βαμβακίδης: «Πήγα στο γραφείο του Μανουσάκη… Δεν το έχω κάνει ξανά»

Τάκης Βαμβακίδης

"Δεν πήγα να κολλήσω μερικά ακόμα ένσημα ή να πάρω 10-20 ακόμα επεισόδια μεροκάματο"

Την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Τάκη Βαμβακίδη φιλοξένησε στο πλατό του «Μεσημέρι» ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την παράσταση «Oμμάτα δακρωμένα» που θα πρωταγωνιστήσουν σε λίγες μέρες στη συμπρωτεύουσα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο Ποτάμι» και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος ζήτησε από τον σκηνοθέτη να βρίσκεται σε αυτό.

«Όταν διάβασα κάπου ότι θα συμβεί αυτό στην ελληνική τηλεόραση, πήγα νωρίς το πρωί στο γραφείο του Μανούσου Μανουσάκη πριν καν ανοίξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Βαμβακίδης. «Δεν το έχω κάνει ξανά, ούτε εσύ θα το έκανες» πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.

«Μόλις το διάβασα, σαν είδηση, βούρκωσα. Σαν θέμα. Το βιβλίο το είχα διαβάσει και είχα συγκλονιστεί» ομολόγησε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Πήγα, όχι για να κολλήσω μερικά ακόμα ένσημα ή να πάρω 10-20 ακόμα επεισόδια μεροκάματο, το οποίο βεβαίως είναι σημαντικό, αλλά γιατί λέω εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά».

«Ο Μανούσος με ρώτησε τι συμβαίνει και του απάντησα, «τίποτα, δώσε ρόλο». Μου είπε απευθείας ναι για τον Τούρκο ή τον έμπορο» κατέληξε ο Τάκης Βαμβακίδης.