Τάκης Σαγιώρ για Μαίρη Λίντα: «Έχω διαβάσει πολλά για την κόρη της, ότι την έβαλε στο γηροκομείο, η μάνα δεν είχε μυαλό»

Σαγιώρ Λίντα

"Η Βάλια έχει μορφωθεί τόσο πολύ, έχει πάρει 3 πτυχία, είναι αξιοπρεπής. Ένας άγγελος", σχολιάζει ο γνωστός χορευτής.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (31/10) ο Τάκης Σαγιώρ. Ο διάσημος χορευτής και ηθοποιός μοιράστηκε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στιγμές από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία και στον παρ’ ολίγον γάμο που κόντεψε να κάνει με τη Μαίρη Λίντα.

«Ανεβάζαμε μία παράσταση στο Μινώα, μου λέει ο επιχειρηματίας του θεάτρου να προτείνουμε ή την Άννα Βίσση ή τη Μαίρη Λίντα. Ήταν γύρω στο ’76. Την Άννα Βίσση τη λατρεύω, έχουμε συνεργαστεί. Το χιούμορ της σε τρελαίνει, την έδιωχνα από το καμαρίνι. Μου έλεγε: τώρα θα σου κάνω την Άντζελα Δημητρίου. Της έλεγα: φύγε, μωρή, να ετοιμαστώ. Ένα τέλειο πλάσμα, θεά», είπε αρχικά ο Τάκης Σαγιώρ.

«Τότε όμως για το θέατρο η Μαίρη Λίντα είχα βαλίτσα με τραγούδια. Της το προτείνουμε και δέχεται. Έκλεψε την παράσταση, έβγαινε πριν από μένα. Μετά από 3-4 βράδια, έκανα ένσταση. Έβγαινα εγώ στη σκηνή και ακόμα χειροκροτούσαν τη Μαίρη Λίντα. Με καπέλωσε», συνεχίζει ο γνωστός χορευτής και ηθοποιός.

«Βγαίναμε μαζί, εγώ είχα μόλις χωρίσει και η Μαίρη Λίντα το ίδιο. Κάναμε παρέα, βγαίναμε σε ταβερνάκια για παϊδάκια και αρχίσαμε να παίρνουμε κιλά. Της λέω: αφού περνάμε τόσο καλά μαζί, δεν μένουμε και μαζί και δεν τα φτιάχνουμε κιόλας; Έτσι ενωθήκαμε. Μείναμε μαζί 6-7 χρόνια και χωρίσαμε μία βδομάδα πριν τον γάμο», αφηγείται στη συνέχεια ο Τάκης Σαγιώρ.

«Η Μαίρη έχει κάνει μία κόρη, τη Βάλια, από τον δεύτερο γάμο της με τον Θεοχάρη. Είναι ένας άγγελος (η Βάλια), γιατί έχω διαβάσει πολλά. «Γιατί έχει μπει στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα;» και «Πού είναι η κόρη της;». Η Βάλια έχει μορφωθεί τόσο πολύ, έχει πάρει 3 πτυχία, είναι πολύ αξιοπρεπής αλλά η μάνα δεν είχε μυαλό.

Η Μαίρη ήταν η πλούσια, η σταρ που της μεγαλώνουν το παιδί. Δεν μπορούσε η Βάλια να της επιβληθεί. Χωρίσαμε γιατί της άρεσε το χαρτάκι και δεν μπορούσα να τη μαζέψω», καταλήγει στην περιγραφή του ο Τάκης Σαγιώρ.