Τάκης Παπαματθαίου: «Με την Έλντα Πανοπούλου είχαμε κάποιες κόντρες κάποτε»

Τάκης Παπαματθαίου

«Δεν φταίει ο Ρουβάς που έπαιξε στις Βάκχες, το σύστημα φταίει», λέει ο Τάκης Παπαματθαίου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Έλντα Πανοπούλου.

«Είμαι 40 χρόνια ηθοποιός και μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω παίξει. Δεν πίνω αλκοόλ, ναρκωτικά δεν παίρνω, το μόνο πάθος μου είναι το σκάκι. Είμαι επίσημα πρωταθλητής Ελλάδος στους ηθοποιούς. Όταν ξεκίνησε το Star είχα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι που λεγόταν “Το αφεντικό τρελάθηκε”. Τότε, μοιράζαμε αυτοκίνητα», είπε αρχικά ο Τάκης Παπαματθαίου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου είπε στη συνέχεια: «Ήμουν στο πρωινό του Mega με την Έλντα Πανοπούλου, ήταν πετυχημένο, θα μπορούσε να πάει για 15 χρόνια. Κάποιοι δεν τα βρήκαν και γι’ αυτό σταμάτησε. Με την Έλντα Πανοπούλου είχαμε κάποιες κόντρες που κάποια στιγμή πήγαν να βγουν και στο γυαλί.

Ήταν μεγάλος λάθος που καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού. Τώρα είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε. Δεν φταίει ο Ρουβάς που έπαιξε στις Βάκχες, το σύστημα φταίει».

Κλείνοντας, ο Τάκης Παπαματθαίου ανέφερε: «Στη θέση του Βλάση Μπονάτσου στους Απαράδεκτους ήταν να παίξω εγώ. Το μετάνιωσα, αλλά δεν μπορούσα γιατί είχα υπογράψει σε άλλη δουλειά».