Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν ζήτησα ποτέ δημόσια συγνώμη από τον γιο μου, το κατασκεύασαν»

Τάκης Παπαματθαίου

"Δεν ξέρω ποιος είναι ο Ντάνος, ούτε φατσικά δεν το ξέρω το παιδί", δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σχέσεις με τον γιο του, Ιάσονα, την πρωινή εκπομπή που συμμετείχε τη δεκαετία του ’90 αλλά και τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

«Έχω ένα ρεκόρ. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και δουλεύω ασταμάτητα εκτός από δύο καλοκαίρια. Το πρωινό εκείνη την εποχή, το «Μεταξύ Μας», έσκιζε. Ήμασταν πρώτοι και θα μπορούσε να κρατήσει 15 χρόνια. Στο γιατί δεν συνέχισε κάποιος άλλος φταίει», δήλωσε αρχικά ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Όταν ήμουν φοιτητής στη Νομική, δούλευα παράλληλα σε τράπεζα. Παίξαμε μία παράσταση στη Νομική και μου πρότειναν από το Θέατρο Τέχνης να γίνω ηθοποιός. Ήξερα την ανασφάλεια του χώρου αλλά την προτίμησα», σχολιάζει ο ηθοποιός για τη δύσκολη οικονομικά θέση πολλών συναδέλφων του.

«Εγώ δημόσια δεν είπα συγγνώμη στον γιο μου. Το σκεφτήκανε και το κατασκευάσανε. Με είχανε ρωτήσει από μια εκπομπή αν ήμουν καλός πατέρας και είπα ότι θεωρώ ότι υπάρχει πάντα το καλύτερο. Είμαι πάντα αυστηρός με τον γιο μου. Το συγγνώμη πως το βγάλανε; Και δημόσια συγγνώμη… Το διάβασα και λέω: τι να ασχοληθώ τώρα;», απαντά ο Τάκης Παπαματθαίου για την πρόσφατη δήλωσή του που παρερμηνεύτηκε.

«Δεν έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή, όπως κι εκείνος δε μιλάει. Δεν είναι θέμα κλειστού χαρακτήρα, είναι η θέση του να μη μιλάει δημόσια για τα προσωπικά. Και σωστά κάνει», ξεκαθαρίζει ο Τάκης Παπαματθαίου στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» το πρωινό του Σαββάτου (20/1).