Τάκης Παπαματθαίου: Aστραψε και βρόντηξε για τον Ντάνο – «Σας παρακαλώ, είμαι και στην τηλεόραση»

Τάκης Παπαματθαίου

"Μπούρδες" υπογράμμισε, μέσα σε όλα, ο Τάκης Παπαματθαίου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου την Κυριακή. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, σττην τηλεοπτική του απουσία, τους παίκτες των ριάλιτι που βρίσκονται στη μικρή οθόνη αλλά και την κινηματογραφική του συνεργασία με την Νία Βαρντάλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Παπαματθαίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια πορεία 40 και χρόνων στο θέατρο, που είναι αυτοί όλοι οι οποίοι αποφασίζουν το καστ για τόσες σειρές και δεν έχουν σκεφτεί να πάρουν τηλέφωνο τον Παπαματθαίου; Η τηλεόραση από μόνη της είναι ένα καταπληκτικό μέσο αλλά δυστυχώς την χειρίζονται άνθρωποι. Δεν μπορείς να μου έχεις μέσα στο πρόγραμμα της τηλεόρασης το 80% ανούσια, αδιάφορα, κουτσομπλίστικα, χυδαία, σαχλαμάρες και το 10% να είναι ποιοτικό. Θα έπρεπε να είναι το ανάποδο».

Όταν, δε, η ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με τα ριάλιτι τύπου Survivor αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκείνος άστραψε και βρόντηξε! «Δεν ξέρω ρε παιδιά! Μην μου μιλάτε για τέτοια παιχνίδια, σας παρακαλώ, γιατί είμαι και στην τηλεόραση. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει, δεν θέλω να ασχοληθώ. Μην μου αναφέρει ονόματα, όχι. Δεν θέλω τίποτα, εντάξει, μπράβο καλά κάνει. Μπούρδες»

«Έπαιξα μια σκηνή σε μια ταινία με την Νία Βαρντάλος και ο σκηνοθέτης μού έδωσε το χέρι και μου είπε, είσαι ένας ευφυής κωμικός» συμπλήρωσε ο Τάκης Παπαματθαίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.