Τάκης Παπαματθαίου: «Αν αποδεικνυόταν ότι είναι αθώος, φυσικά θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Τάκης Παπαματθαίου

"Δεν ξέρω πως μπορεί να αισθάνεται ο Πέτρος. Μπορεί να έχει μια μελαγχολία, κατάθλιψη και δεν θα έχει όρεξη να δει κόσμο" σχολίασε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη και μίλησε για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να αποχωρήσει αν είναι πιεσμένος; Και επίσης γιατί έγινε τόσο θέμα επειδή αποχώρησε ένας επαγγελματίας; Δεν καταλαβαίνω! Εγώ το παίρνω από τη θέση του συναδέλφου. Το να με καταπιέζει ο σκηνοθέτης, θα αποχωρούσα και εγώ. Αλλά δεν το ξέρω το θέμα» ανέφερε ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Είχαμε μια επαγγελματική αυτοεκτίμηση. Δεν ξέρω πως μπορεί να αισθάνεται ο Πέτρος. Μπορεί να έχει μια μελαγχολία, κατάθλιψη και δεν θα έχει όρεξη να δει κόσμο. Να δούμε την απόφαση του Εφετείου και μετά το ξανασυζητάμε. Αν αποδεικνυόταν ότι είναι αθώος θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του φυσικά» πρόσθεσε ο Τάκης Παπαματθαίου.