Τάκης Καραγκούνιας: «Το Survivor με βοήθησε να ξεχρεώσω τα χρέη μου, θέλω να ξαναπάω»

Τάκης Καραγκούνιας

"Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες;", σχολιάζει ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή τον επικείμενο νέο κύκλο του reality επιβίωσης, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, δηλώνοντας πρόθυμος να βρεθεί ξανά στο παιχνίδι και να αγωνιστεί.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται», σχολιάζει ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου», εξομολογείται ο Τάκης Καραγκούνιας στο «Πρωινό ΣουΣού».

«Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα και η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι αλλά υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έκαναν παρανομίες», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Τάκης Καραγκούνιας.