Τάκης Καραγκούνιας σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Sugar Daddy is here»

Τάκης Καραγκούνιας

"Ο Μπόγδανος είναι γλοιώδης τύπος. Όλοι ξέρουν ότι εκείνος είχε γράψει τη γνωστή λίστα", σχολιάζει ο Τάκης Καραγκούνιας για το Survivor All Star.

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλία του με την Ελευθερία Ελευθερίου, στέλνοντάς της ένα… ιδιαίτερο μήνυμα.

«Ο Μπόγδανος είναι γλοιώδης τύπος. Όταν μου λέει ότι βρίζω και όλα αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη την ημέρα; Όλοι ξέρουν ότι ο Ηλίας είχε γράψει τη γνωστή λίστα. Έκανε πολύ παρέα με τον Γκότση, έκλαιγε στην αγκαλιά του. Είστε συνένοχοι σε κάτι, γιατί όλοι ξέραμε ότι μαζί το έκαναν, και μετά κωφεύεις;», σχολιάζει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του αλλά δεν απέκλεισε την πιθανότητα. Όταν η συζήτηση στράφηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και την… αδυναμία που έχει παραδεχθεί ότι της έχει, ο 49χρονος μισθοφόρος της έστειλε ένα «ιδιαίτερο» μήνυμα, λέγοντας στην κάμερα: Sugar daddy is here».

«Οι περισσότεροι φίλοι μου με φωνάζουν «βούτυρο». Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν όσο ήμουν στο Survivor ήταν η κόρη μου, η Ραφαηλία μου», τόνισε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Τάκης Καραγκούνιας.