Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κατσαούνης… δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουν σε αυτή τη ζωή

Τάκης Καραγκούνιας

"Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει".

Τάκης Καραγκούνης και Γιώργος Κατσαούνης σαν δυο ξένοι στον ημιτελικό του Survivor. Μάλιστα, με τις δηλώσεις τους στις κάμερες έδειξαν ότι όχι μόνο δεν «σβήνει» η κόντρα τους, αλλά και πως όσο ζουν δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουν.

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα. Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε και θα είχε σίγουρα σημάδια. Ο κόσμος δεν νομίζω ότι ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον Τάκη από την στιγμή που με πρόσβαλε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή, βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

Όσο για ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν σαφής: «Εγώ θέλω να πάει στον τελικό ο Στάθης και θέλω να το πάρει ο Στάθης, Οι άλλοι τρεις είναι σαν να μην υπάρχουν για μένα».