Τάκης Καραγκούνιας: «Η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά»

Τάκης Καραγκούνιας

«Βλέπουμε κάθε χρόνο ότι κάνει τα πάντα για να πάει στο Survivor, γιατί είναι καλά τα λεφτά και δικαίωμά της».

Καλεσμένος στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στα πρώτα δύο επεισόδια του reality επιβίωσης, τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί αλλά και τη μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων.

«Τη Δώρα τη θαυμάζω και εκτιμώ αυτό που έχει κάνει. Υφίσταται ένα bullying από τους νεότερους, το βίωσα κι εγώ δύο χρόνια. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Κατευθείαν μόλις φεύγουμε από το αεροδρόμιο σχηματίζονται κλίκες», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μέσα Δαλάκα, Αντωνά, Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να σπάσει να ξέρετε. Όλοι αυτοί κάνουν παρέα από έξω. Δεν το βλέπω ως κακό αυτό, είναι μία στρατηγική και είναι δικαίωμά τους», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Πέρσι η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μία παράβαση στο πιο ένοχο πράγμα που υπάρχει στο Survivor, που είναι η επικοινωνία. Αποδείχθηκε αυτό που είχε πει ο Μπάρτζης, αλλιώς δεν θα τις απέβαλε ο κύριος Ατζούν. Ήταν η αρχική συμφωνία», σχολίασε αμέσως μετά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Μην ξεχνάμε κάτι: η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Βλέπουμε κάθε χρόνο ότι κάνει τα πάντα για να πάει στο Survivor, γιατί είναι καλά τα λεφτά και δικαίωμά της. Χθες πήρε τον 10ο πόντο και φώναξε με έπαρση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε.

Αυτή παίζει τέσσερα χρόνια και οι άλλες κοπέλες μπήκαν πρώτη φορά. Για να δούμε σε λίγο καιρό», τόνισε ο Τάκης Καραγκούνιας.