"Η λέξη "φόβος" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Εγώ o μόνος που φοβάμαι είναι ο κακός μου εαυτός".
Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή “Καλοκαιρινό Ραντεβού” εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που άφησε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του παιχνιδιού, μίλησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση που του έγινε να μπει στο ρόστερ του Exathlon, που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ.
“Εγώ ζω κι ανασαίνω για το Survivor, το ξέρουν όλοι αυτό. Το έχω πει ότι παίζω και… τσάμπα! Εγώ περίμενα να γίνει ξανά ένα all-star Survivor αλλά το τελευταίο δεν άρεσε τον κόσμο, δεν το πολυείδανε. Θα ήθελα να δω ένα Survivor με άτομα που έχουν αφήσει το στίγμα τους, έχουν κάνει τη διαφορά. Παίκτες καλοί και προσωπικότητες αλησμόνητες για το κοινό. Πιστεύω ότι θα “έσπαγε” την τηλεθέαση”, είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Φανταστείτε ένα Survivor με εμένα, τον Τριαντάφυλλο, τον Μαρτίκα, τον Κατσούλη, τον Σοϊλέδη τον παικταρά και τον Φάνη (Μπολέτση). Τώρα γίνεται Exathlon. Είναι πάρα πολύ απαιτητικό, σε σημείο εξαντλητικό. Δεν φοβάμαι, με εξιτάρει η πρόκληση”, συμπλήρωσε.
“Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσα να σταθώ αξιοπρεπώς, αν συμμετείχα. Σίγουρα δεν είμαι του βεληνεκούς να “πάρω” ένα τέτοιο παιχνίδι. Η λέξη “φόβος” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Τον Άρη τον σέβομαι αγωνιστικά, τίποτα άλλο. Εγώ o μόνος που φοβάμαι είναι ο κακός μου εαυτός”, απαντά ο Τάκης Καραγκούνιας σε σχετική ερώτηση για τον πρώην νικητή του Survivor.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ