Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα, αλλά είναι η αλήθεια»

Τάκης Καραγκούνιας

«Η Δαλάκα κοιτάζει πιο πολύ τον εαυτό της, η Ασημίνα μπορεί να κινεί τα νήματα, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παππά.

«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό Survivor, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο. Η Δαλάκα είναι ίδια, η Ασημίνα έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

Όλοι όσοι την έχουμε ζήσει, ξέρουμε ποια είναι η Ασημίνα. Είναι σκληρό αυτό που θα πω και θα φανεί ότι έχω εμμονή με την Ασημίνα. Δεν έχω καμία εμμονή, είναι η αλήθεια. Όταν κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν την ανάγκη του κόσμου, τότε θα βγάλουν έναν πιο αληθινό χαρακτήρα», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε επίσης: «Η Δαλάκα κοιτάζει πιο πολύ τον εαυτό της, η Ασημίνα μπορεί να κινεί τα νήματα, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας».