Τάκης Καραγκούνιας: «Διαλύθηκε» on air για τον χαμό του πατέρα του

Τάκης Καραγκούνιας

"Δεν θέλω να νομίσει ο κόσμος ότι βάζω το χρήμα παραπάνω από τον πατέρα μου" παραδέχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε από καρδιάς στην δύσκολη διαχείριση της απώλειας του αγαπημένου του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε πως «ο πατέρας μου ήταν ένας υγιής άνθρωπος που του άρεσε το κρασάκι, το φαγητό το καλό, το γέλιο και η παρέα. Βλέπαμε μαζί το Survivor και γελάγαμε και ήταν πολύ περήφανος για μένα που πήγα. Πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μίλησα από τηλέφωνο της παραγωγής, παρουσία ανθρώπου της παραγωγής με ανοικτή ακρόαση, όπου η πρώην γυναίκα μου μού είπε ότι δεν προλαβαίνω να πάω στην κηδεία του πατέρα μου γιατί δεν ήθελε να φύγω από το παιχνίδι. Ο πατέρας μου πράγματι θα ήθελε να παραμείνω στο παιχνίδι».

«Δεν έχω όμως τύψεις γιατί ο πατέρας μου ήθελε να είμαι στο Survivor, του άρεσε και ειλικρινά μιλάω και στον τάφο του που πήγα, μιλήσαμε και δεν έκλαψα».

«Τώρα όμως κλαίω γιατί δεν θέλω να νομίσει ο κόσμος ότι βάζω το χρήμα παραπάνω από τον πατέρα μου ή την οικογένεια μου. Ποτέ δεν θα το έκανα»συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, ο Τάκης Καραγκούνιας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.