Τάκης Καραγκούνιας: «Δεχόμουν επίθεση από εκπομπή που υπήρχαν προσφιλή πρόσωπα του Σοϊλέδη»

Τάκης Καραγκούνιας

«Η συγγνώμη του απόψε εδώ δεν είναι αληθινή, αλλά το έκανε για τα μάτια του κόσμου, για να επηρεάσει το κοινό», λέει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για τη συγγνώμη του Άρη Σοϊλέδη, αλλά και για την εκπομπή που έκανε επίθεση προς το πρόσωπό του και παράλληλα στήριζε τον ποδοσφαιριστή.

«Ο Στάθης σήμερα έδειξε πραγματικά τι άντρας είναι, μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που είχε κάνει, αν και μου είχε ζητήσει και μέσα στο παιχνίδι. Το είχαμε λύσει το θέμα με τον Στάθη», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Στάθη Σχίζα.

Για τον Άρη Σοϊλέδη, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Ο Άρης δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη μέσα στο παιχνίδι. Η συγγνώμη του απόψε εδώ δεν είναι αληθινή, αλλά το έκανε για τα μάτια του κόσμου, για να επηρεάσει το κοινό. Αν μου ζητούσε συγγνώμη πριν, off the record, μπορεί να το δεχόμουν. Αλλά τώρα να μου ζητάει ενώπιον όλου του κόσμου, δεν την πιστεύω τη συγγνώμη του».

Ο Τάκης Καραγούνιας ανέφερε επίσης για τον Άρη Σοϊλέδη: «Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεχόμουν επίθεση από κάποιο κανάλι που γνωρίζεις ότι έχει προσφιλή πρόσωπα δικά του. Μια ζωή τον υποστήριζαν, δικαίωμά τους να το κάνουν αυτό, αλλά για μένα δεν του αξίζει να πάρει το έπαθλο».