Τάκης Γιαννούτσος – Θοδωρής Βαμβακάρης: Τι απαντούν για τα σενάρια που τους θέλουν να αντικαθιστούν τον Νίκο Μουτσινά

Τάκης Γιαννούτσος

"Δεν ισχύει ότι θα πάμε στην ώρα του Μουτσινά".

Οι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για την συνεργασία τους, και τις δυσκολίες που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν στη δουλειά τους.
Ο Θοδωρής Βαμβακάρης μίλησε για την γνωριμία του με τον Τάκη Γιαννούτσο, αλλά και για την εκπομπή που έκαναν στην δημόσια τηλεόραση.

«Γνωριστήκαμε πριν 26 χρόνια, την ημέρα που μας είπαν ότι θα κάνουμε εκπομπή. Η εκπομπή στην ΕΡΤ δεν κόπηκε. Λόγω των εκλογών δεν χωρούσε στο πρόγραμμα. Δεν ισχύει ότι θα πάμε στην ώρα του Μουτσινά. Έχουμε τηλεοπτικές προτάσεις. Είμαστε σε συζητήσεις», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να κρίνω τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή. Είναι κάλος σε αυτό που κάνει. Θα επιστρέφαμε στην ΕΡΤ, αν μας γινόταν πρόταση», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο Τάκης Γιαννούτσος αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον ενώνουν με τον Θοδωρή Βαμβακάρη.

«Δεν γνωριζόμασταν από πριν, δεν ήξερα αν ταιριάζουμε. Μας ταιριάζει περισσότερο το late night. Θα συνεργαζόμασταν με όποιον ταιριάζουμε. Με τον Αρναούτογλου έκανα εκπομπή στο παρελθόν «υπερπετυχημένη». Αν είναι απόφαση του Μουτσινά να σταματήσει, μπράβο του», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν στον αέρα, ενώ αντιμετωπίζαμε δύσκολες στιγμές, όπως χωρισμούς και θανάτους. Έχουμε κάνει πολλές τηλεοπτικές δουλειές ξεχωριστά».

Ο Θοδωρής βαμβακάρης αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που αφορούσε στον συμπαρουσιαστή του, και πώς το «έσωσε».

«Ο Τάκης είχε ένα ατύχημα και έπρεπε να πάω να κάνω εκπομπή. Ήταν σοβαρό. Δεν θα χωρίζαμε ποτέ. Όλοι μας θέλουν πακέτο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.