Τάκης Γιαννούτσος: «Μας περίμενε από κάτω μια cult φυσιογνωμία, είχε μπαστακωθεί»

Τάκης Γιαννούτσος

Ποια ιστορία θυμούνται ακόμα ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης;

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησαν ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης το απόγευμα του Σαββάτου. Αυτός και… ο άλλος αναφέρθηκαν, μέσα σε όλα, στο πιο ακραίο συμβάν που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Γιαννούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περνάμε πάρα πολύ καλά και δεν κοιτάμε για τις επιτυχίες! Αυτό μας αρέσει και αυτό για μας είναι το βασικό κριτήριο».

«Μόλις κάνουμε την τελευταία μας εκπομπή θα πούμε ποιος είναι… αυτός και ποιος ο… άλλος» πρόδωσε το τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ. «Μία είναι η χημεία και δεν θα είναι το ίδιο αν χωριστούμε τηλεοπτικά στο μέλλον».

«Όταν ήμασταν στον Red, μας περίμενε από κάτω μια γυναίκα… Μια cult φυσιογνωμία, που δεν θα πω τώρα το όνομα της και είχε μπαστακωθεί απ’ έξω. Μας είχε πει ο φύλακας ότι δεν φεύγει και λέγαμε πως θα την αποφύγουμε πως θα την αποφύγουμε. Για καλή μας τύχη, πριν από εμάς, έφυγε ένας άλλος δημοσιογράφος, τον πήρε αυτόν από πίσω και εμείς την γλιτώσαμε» πρόδωσε ο Τάκης Γιαννούτσος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.